Het Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen (KVLV) Heidehuizen blaast 25 kaarsjes uit. Daarvoor krijgt ze 125 euro cadeau, een standaardgeschenk van onze gemeente voor verenigingen die minstens 25 jaar bestaan.

De KVLV, sinds 2011 een oude tante van 100 jaar,  kennen we vooral van de activiteiten die ze organiseert voor vrouwen. Kookworkshops, sportactiviteiten, creatieve ateliers, gespreksavonden rond gezondheids- of opvoedingsthema’s en maatschappelijke acties behoren tot haar specialiteiten.
 
Driewerf hoera!
Dit jaar viert de jonge dochtervereniging KVLV Heidehuizen haar 25ste verjaardag. Zoals iedere jarige verdient ook die vereniging een cadeau: een subsidie van 125 euro. Viert jouw vereniging binnenkort ook zijn 25ste, 50ste, 75ste… verjaardag? Maakt ze al minstens drie jaar deel uit van een door de gemeente erkende adviesraad? Dan komt jouw organisatie ook in aanmerking voor een eenmalige subsidie!
 
Hoe ouder, hoe beter
Het bedrag van de subsidie hangt af van de leeftijd van je vereniging. Hier geldt de regel ‘hoe ouder, hoe beter’. Voor een jubileum van 25 jaar geven we 125 euro, voor een 50-jarige 250 euro en voor 75-plussers tellen we 375 euro neer.
 
Meer KVLV
In Mol vind je, naast Heidehuizen, ook nog KVLV’s in de deelgemeenten Achterbos, Millegem, Rauw en Sluis. Zij bieden regelmatig een aantal leuke activiteiten aan. In februari staan er nog wandelen en bloemschikken op het programma. Kijk voor meer activiteiten zeker eens op de activiteitenkalender van de website http://www.gemeentemol.be.